Loading...
Menu

Γιορτάζοντας την Ημέρα των Ευχαριστιών στην Αθήνα

 

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου του 2012 ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Aνατόλια  «εν Αθήναις» γιόρτασε την Ημέρα των  Ευχαριστιών στο πάντα φιλόξενο και επιβλητικό Μουσείο Νάσιουτζικ. 

Η Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν αφιερωμένη στο πρόγραμμα των υποτροφιών το οποίο αποτελεί βασική προτεραιότητα του Κολλεγίου Ανατόλια. Στην εκδήλωση προβλήθηκε σχετικό video, ενώ η οικότροφος – υπότροφος Χριστίνα Κουτσιούμπα, που αποφοίτησε το 2004 από το Ανατόλια μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις και τις εμπειρίες της κλείνοντας το αφιέρωμα.

Με αυτήν την ευκαιρία ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Aνατόλια  «εν Αθήναις» ευχαρίστησε όλους τους απόφοιτους και φίλους του Ανατόλια, οι οποίοι προσέφεραν και τη βοήθειά τους και συνεχίζουν να στηρίζουν το πρόγραμμα υποτροφιών, ακόμη και στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Επίσης, η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση, δραστηριοποίηση και ενεργό συμμετοχή ακόμη περισσότερων αποφοίτων και φίλων του σχολείου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ. Πάνος Βλάχος, εκπρόσωποι της Διοίκησης του Ιδρύματος, Trustees του Ανατόλια, εκπρόσωποι της Αμερικανικής Πρεσβείας, δημοσιογράφοι, πολλοί απόφοιτοι και φίλοι οι οποίοι, κατά γενική ομολογία, πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά χάρη και στη φροντίδα και φιλοξενία του Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης κ. Γιώργου Νάσιουτζικ.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead